Ga naar de inhoud

Goede doelen / Sponsering

Heb je binnenkort een evenement en krijg je het gevoel dat het feestje net dat beetje meer nodig heeft?
Dan weten wij van Ameezing Events daar wel raad mee!

Voor op onze ballenbakken en springkastelen is het mogelijk een eigen ontwerp te plaatsen, in de vorm van een tekst zoals de naam en leeftijd van je kind, een logo van je eigen bedrijf of een leuk symbool zoals een cartoon. Er zijn verschillende mogelijkheden en oneindig veel kleuren combinaties!

Een eigen branded ballenbak of springkussen geven een event een persoonlijke touch en door de diverse ontwerp mogelijkheden, sluit dit mooi aan op het gewenste thema.

Emma ziekenhuis

Heb jij een speciale gelegenheid en ben jij op zoek naar een eye-catching luxe soft play speeltuin om de kinderen urenlang te vermaken? Wij helpen je graag verder!
De speeltoestellen van Ameezing Events zorgen voor plezier voor jong en oud, waarbij de kinderen op een schone en veilige manier spelen, klimmen en glijden. Bovendien bieden onze luxe soft play areas een interessante bijkomstigheid want het heeft een positief effect op de motorische ontwikkeling van het kind.

Ameezing events - Corporate events
Ameezing events - Corporate events 2

Koptekst

Kinderen houden ervan om in een ballenbak te spelen! Vooral als je vanaf een glijbaan erin kunt glijden. Naast ons brede aanbod aan kleuren en maten in ballenbakken, hebben wij een zeer ruim assortiment aan ballenbak ballen. Je kan zelf de kleur van de ballen kiezen en mixen. Heb jij een speciaal thema of unieke kleur aanvraag dan kunnen wij deze ook (na)bestellen, zodat wij zo goed mogelijk kunnen voldoen aan het gewenste thema!

Deze organisaties gingen u al voor: