Ga naar de inhoud

Reviews

Bij Ameezing Events geloven we in het delen van ervaringen en het vieren van succesvolle evenementen. Hier vind je reviews die onze klanten via Google en onze website hebben achtergelaten.
Ontdek waarom anderen kiezen voor Ameezing Events en deel ook jouw verhaal. 
We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en streven ernaar om elke event onvergetelijk te maken.

Katja Baron
nieuw
Lees verder
Zo als altijd weer tot in de puntjes geregeld.
Hele blije kindjes en zag er prachtig uit
Shebrina Manisha
nieuw
Lees verder
Heel erg tevreden! Alvorens alles goed afgesproken. Er wordt met je meegedacht over mogelijke opties en wensen en uiteindelijk zag het zo leuk uit! Kinderen hebben genoten en visueel zag het er top uit! Hele goeie en vriendelijke service! Communicatie top! Wij gaan Ameezing Events zeker nog een keer zien!
Sharon Amritpersad
Lees verder
Echt een fijne organisatie, naast hun prachtige spullen te ze verhuren zijn ze ook echt prettig om mee te werken. Op tijd met ophalen en brengen, duidelijke communicatie en meedenkend. Zeker op dagen dat je al van alles aan het regelen bent ontzorgen ze je een beetje! Aanrader dus!
E Jansen
Lees verder
Gisteren eerste verjaadag van mijn Zoontje mogen vieren, en gebruik gemaakt van de diensten van Ameezing Events. Service gericht, denken met je mee, communicatie verliep goed en echt hele aardige mensen. De soft playground, ballenbak en springkussen waren echt een succes en de kinderen hebben genoten! Zal in de toekomst zeker weer gebruik willen maken van hun diensten. Al met al, TOP 👌🏾
Celine Gomez
Lees verder
Wij waren meer dan tevreden met Ameezing Events! Goede en snelle service en de kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad in de ballenbak.
Bedankt voor alles en bij het volgende feestje zullen wij jullie zeker weer boeken!
Opoku Nimako
Lees verder
Zoals gewend waren de diensten van Ameeezing events keurig en perfect. Ik heb genoten van mijn verrassing!
Vorige
Volgende