Ga naar de inhoud

Reviews

Bij Ameezing Events geloven we in het delen van ervaringen en het vieren van succesvolle evenementen. Hier vind je reviews die onze klanten via Google en onze website hebben achtergelaten.
Ontdek waarom anderen kiezen voor Ameezing Events en deel ook jouw verhaal. 
We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en streven ernaar om elke event onvergetelijk te maken.

Katja Baron
nieuw
Lees verder
Zo als altijd weer tot in de puntjes geregeld.
Hele blije kindjes en zag er prachtig uit
Shebrina Manisha
nieuw
Lees verder
Heel erg tevreden! Alvorens alles goed afgesproken. Er wordt met je meegedacht over mogelijke opties en wensen en uiteindelijk zag het zo leuk uit! Kinderen hebben genoten en visueel zag het er top uit! Hele goeie en vriendelijke service! Communicatie top! Wij gaan Ameezing Events zeker nog een keer zien!
Sharon Amritpersad
Lees verder
Echt een fijne organisatie, naast hun prachtige spullen te ze verhuren zijn ze ook echt prettig om mee te werken. Op tijd met ophalen en brengen, duidelijke communicatie en meedenkend. Zeker op dagen dat je al van alles aan het regelen bent ontzorgen ze je een beetje! Aanrader dus!
E Jansen
Lees verder
Gisteren eerste verjaadag van mijn Zoontje mogen vieren, en gebruik gemaakt van de diensten van Ameezing Events. Service gericht, denken met je mee, communicatie verliep goed en echt hele aardige mensen. De soft playground, ballenbak en springkussen waren echt een succes en de kinderen hebben genoten! Zal in de toekomst zeker weer gebruik willen maken van hun diensten. Al met al, TOP 👌🏾
Celine Gomez
Lees verder
Wij waren meer dan tevreden met Ameezing Events! Goede en snelle service en de kinderen hebben ontzettend veel plezier gehad in de ballenbak.
Bedankt voor alles en bij het volgende feestje zullen wij jullie zeker weer boeken!
Opoku Nimako
Lees verder
Zoals gewend waren de diensten van Ameeezing events keurig en perfect. Ik heb genoten van mijn verrassing!
Previous
Next
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 66 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super feestje

Rated 5,0 out of 5
september 4, 2023

Alles was top geregeld, goede communicatie en prachtige opstelling van de spullen🥳 onwijs geslaagd echt een aanrader voor ieder kinderfeestje om lekker samen te spelen en genieten bedankt 🤩

Bolinda Kevin

Top service

Rated 4,0 out of 5
augustus 6, 2023

Super fijne ervaring!

Wij zijn erg tevreden met de service.

De kinderen hebben enorm genoten van de speeltoestellen en daarnaast zag alles er prachtig uit. Vriendelijk personeel en denkt mee met de klant, erg fijn.

Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dochter heeft een topdag gehad! Bedankt.

Brigitte

Top service

Rated 5,0 out of 5
augustus 4, 2023

Alleen maar lof voor Ameezing Events. Top service!

De communicatie verliep erg vlot en duidelijk.

Een zeer prettige ervaring.

Iedereen heeft genoten van de playground zowel jong als oud. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nuanez Leassa

Gigi 2 party

Rated 5,0 out of 5
juli 17, 2023

De 2de verjaardag van mijn dochter Georgina was onvergetelijk dankzij jullie geweldige springkussen en speel attributen. Snelle service en heel professioneel te werk gegaan dankjewel!

Isabella

Super !

Rated 5,0 out of 5
juli 17, 2023

Zeer tevreden. De playground was heel netjes en achteraf werd alles ook mooi terug schoongemaakt.

Anna Kalandadze

Super dag gehad!

Rated 5,0 out of 5
juli 12, 2023

Super bedrijf! Goeie communicatie, super aardige mensen denken ook met je mee. Opbouw en afbouw super snel en netjes gedaan. De kinderen vonden het geweldig en de ouders! Me dochter van 1 heeft letterlijk de hele dag gespeeld. Echt een must have voor elk kinder feestje😍 tot volgend jaar! Of op het volgende kinderfeest!

Ines en keltoum

Top!

Rated 5,0 out of 5
juli 7, 2023

Super service en fijn contact. Vriendelijke mensen.

Pinar

SUPER!! Echt een AANRADER!!

Rated 5,0 out of 5
juni 26, 2023

Heel erg bedankt ☺️ alles werd schoon en netjes op en afgebouwd! Lieve eigenaren!! Ik kreeg ook gratis hekjes erbij, super lief!

Tot volgende jaar bij het volgende feestje van Ace 😊

Marissa

Heel tevreden met de flower ballenbak

Rated 5,0 out of 5
juni 14, 2023

Hele fijne bedrijf. Komt optijd en snel opbouwen en maakt het heel mooi voor de kinderen. Kinderen hebben er veel plezier van gehad en die ballenbakken zijn ook mooi en van goede kwaliteit.

Alicia

Geweldige 1e verjaardag

Rated 5,0 out of 5
juni 1, 2023

Ameezing events is bij ons gekomen voor de eerste verjaardag van onze dochter. Wat een fijn contact en wat zijn ze flexibel. Zelfs binnen 1 week is het allemaal geregeld. En hoe! Alle kinderen (en daardoor ook de ouders) hebben genoten van het geweldige springkussen playground en ballenbak. Dankjewel voor de onvergetelijke dag, tot volgend jaar!

Marloes

Super leuke ballenbak

Rated 5,0 out of 5
mei 20, 2023

Goede communicatie zowel via Instagram als via de mail. Top service met het brengen en halen van de ballenbak. Echt een aanrader voor elk kinder feestje! ♥️

Beau

Super verjaardagsfeestje gehad dankzij ameezing events

Rated 5,0 out of 5
april 30, 2023

Wat een uitvinding voor een kinderverjaardag, de kinderen hebben zich zo goed vermaakt heel de dag in de ballonnen bak, het klimparadijs en springkussen! Zoveel complimenten ook gehad van de andere ouders die op de verjaardag van ons zoontje kwamen, hoe leuk zij het ook vonden! Dikke aanrader dus!

En de eigenaresse van Ameezing Events is ook super lief en denkt graag met je mee over je wensen voor het feestje! Heel erg bedankt nogmaals!

Sarya

This Event was Améezing!

Rated 5,0 out of 5
april 30, 2023

Voor een Luxe kinderfeestje moet je bij AméezingEvents zijn!

De kinderen vonden het Ge-wel-dig!

Chanita heeft mij heel goed geholpen, ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ook goed meegedacht. Daarnaast werd er heel goed gecommuniceerd!

Het was gewoon 1 en al TOP! Zeker een aanrader!

Yoni

Royal Mr. ONEderfull Birthday

Rated 4,0 out of 5
april 2, 2023

Een klein huisfeestje werd omgetoverd tot een supergezellig kinderfeest voor mijn zoon die 1 jaar werd.

Lekker in de tuin hebben de kids genoten van de ballenbak en mobile playroom. Volgende feest is Ameezing Events zeker weer van de partij.

Avanaisa

Zoontje 1e verjaardag

Rated 5,0 out of 5
april 2, 2023

Zayn heeft genoten van zijn 1e verjaardag door de geweldige springkussen. Goede service & communicatie en tot volgend jaar 🙏🏼

Gina

mijn zoontjes eerste verjaardag

Rated 5,0 out of 5
april 2, 2023

goeie service, vriendelijke mensen! kinderen hebben zeker genoten. what you give is what you get!

Danicio

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
maart 27, 2023

Duidelijke communicatie en denken goed mee. Nemen de tijd om voorstel te doen van ideeën die bij jou gelegenheid past

Zijn zeer netjes bij het op- en afbouwen.

Zeker een aanrader.

Jella

Geweldig concept en fijne mensen

Rated 5,0 out of 5
maart 27, 2023

Ameezing Events ingehuurd voor de verjaardag van mijn dochtertje en het was echt geweldig. Kinderen en ouders hebben genoten.

Ook het contact met hen was zeer prettig en vriendelijk. En ze waren zeer flexibel, denken goed mee.

Kortom wij waren erg tevreden, in de toekomst zeker nog een keer en een aanrader voor iedereen, het maakt je (kinder)feestje echt compleet.

Kawita

Top service

Rated 5,0 out of 5
maart 26, 2023

Goed geregeld! Hoefde nergens naar te kijken, dankjewel!!

Charlie

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5
maart 18, 2023

Wij waren erg blij met de service van Ameezing-events. Onze zoon en alle kids hebben erg genoten. Het was precies hoe wij het voor ogen hadden met het thema. Nogmaals bedankt!

Dominique

Fijn contact en top aflevering

Rated 5,0 out of 5
maart 13, 2023

Super fijn en vlot contact gehad met Chanita. Dacht heel erg met ons mee en uiteindelijk perfecte aflevering gehad. Super te vrede en zeker voor herhaling vatbaar!

Maud

Super Blij

Rated 5,0 out of 5
maart 11, 2023

Alles zag er perfect uit mooi neergezet! Kinderen hebben genoten! Bedankt voor de goeie service.

Kubra

Dit mag niet ontbreken op een kinderfeestje!

Rated 5,0 out of 5
maart 9, 2023

Dit is echt 100% je geld waard! Alle kinderen hebben genoten op ons kinderfeestje en waren niet overal aan het hangen en rennen maar gezellig aan het spelen in de softplay area! Zeker voor herhaling vatbaar!

Amal

Super cute

Rated 5,0 out of 5
februari 26, 2023

Ameezing Events heet niet voor niets AMEEZING Events. Echt top alle kinderen waren alleen maar aan het spelen en ze vonden het allemaal geweldig wij ook! Echt top zeker een aanrader 🤎🐻

Essie

Super tevreden!

Rated 5,0 out of 5
februari 20, 2023

Op 12 februari werd mijn eerste zoontje 1 jaar. Ik wou hier een groot feest van maken en dat is meer dan geslaagd met behulp van Améezing Events! De speeltoestellen waren super leuk voor de kindjes, ze waren heel netjes en pasten heel goed met mijn decor. Bovendien waren de eigenaars super vriendelijk en heel snel bereikbaar. Daarnaast hielpen en brainstormden zij ook mee hoe en waar de speeltoestellen het best geplaatst zouden worden. Echt heel vriendelijk en top service van hen! Zeker goed prijs-kwaliteit verhouding!

Sidorela

super organisatie!!!

Rated 5,0 out of 5
februari 19, 2023

heel erg tevreden met zowel de service , communicatie en de ballenbak!!

echt geweldig!!! de kids hebben hier echt van genoten

dunia

Flexibel, snel en betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5
februari 19, 2023

Améezing events heeft laten blijken dat er ruimte voor flexibiliteit is bij noodgevallen, super snel zijn met op- en afbouw & they should out! Alle foto’s kwamen tot leven op de verjaardagsfeest

Lovia

Enorme meerwaarde voor ieder kinderfeestje!

Rated 5,0 out of 5
februari 7, 2023

Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel bij Chanita van Ameezing Events. Bij ieder contact heeft ze steeds professioneel, vriendelijk en behulpzaam gereageerd. Ameezing events denkt ook echt actief mee aan hoe het feestje het best tot zijn recht kan komen en ze stellen zich heel flexibel op naar mogelijkheden toe.

De play area en ballenbak waren fantastisch mooi en mijn dochter had dankzij Ameezing Events de tijd van haar leven op haar feestje! Alle kids vonden het super en de volwassenen vonden alles heel mooi.

Kortom: dit is een enorme meerwaarde en het geeft echt een upgrade aan ieder feestje!

Nyssrine

Fantastisch!

Rated 5,0 out of 5
februari 3, 2023

Afgelopen zondag werd m’n dochter 1 jaar. Dit was de perfecte bezigheid voor haar feestje. Alle kindjes hebben er van genoten! Andere bedrijven vragen veel meer geld voor deze playground, dit is een redelijke huurprijs! Bedankt voor de fijne service!

Kayleigh Titaley

Speeltoetsellen op locatie

Rated 5,0 out of 5
januari 31, 2023

Hele aardige mensen, die ook nog eens heel goed meedenken. Ze hebben zonder moeite een prachtige ballenbak en speelgrond neergezet op de 1e etage ( met de trap). Ze hebben meegedacht in de vormgeving en het stond binnen no time klaar.

Verder waren ze ook heel communicatief over de voortgang van de zaken en dit voelde heel prettig aan.

Top Service en uiteraard voor herhaling vatbaar.

A.

Super tevreden!

Rated 5,0 out of 5
januari 29, 2023

Super leuke verjaardagsfeestje gehad waar ook de kleinste kinderen van hebben genoten dankzij Ameezing Events! Echte toppers.

Nalbant

Eén woord. Fantastisch !!!

Rated 5,0 out of 5
januari 18, 2023

Voor de eerste verjaardag van onze zoon, was de XL Playground + Springkussen van AmeezingEvents DE eye-catcher van het feestje. Kinderen van 0 tot 11 jaar hebben zich goed vermaakt. De mogelijkheid om de speeltoestellen met een eigen tekst te personaliseren, maakte het compleet.

ElMo

EEN ECHTE Eye-catcher!

Rated 4,0 out of 5
januari 11, 2023

Afgelopen weekend de eerste verjaardag van mijn zoon gevierd met springkussen, ballenbak en playground in een zaal die vrij moeilijk in te richten is. Het team heeft vanaf begin tot eind goed gecommuniceerd en vooral in oplossingen gedacht. Je krijgt waar voor je geld! Zeker voor herhaling vatbaar.

Arantxa

Ameezing for sure !!

Rated 5,0 out of 5
januari 8, 2023

Voor de eerste verjaardag van ons dochtertje de playground incl ballenbak en springkussen gehuurd. Top service en kwaliteit. Heel goed bereikbaar en bereid met alles te helpen!

Puja

Super

Rated 5,0 out of 5
januari 7, 2023

Voor de eerste verjaardag van ons zoontje hebben wij een mini playground area ( kleur groen wit) gehuurd. Het was een groot succes. Alle kindje vonden geweldig. Ook de communicatie voorafgaand en naderhand met Ameezing Events was top. Een aanrader dus.

Audrey Netel

Play area en ballenbak

Rated 5,0 out of 5
december 28, 2022

Wij hadden de play area in pastel tinten en een balkenbak besteld. Het contact en communicatie verliep super. Hoefde zelf aan niets meer te denken. Alles was heel netjes en schoon. De kinderen hebben een top dag gehad en wij ook.

Sharon

Super service!

Rated 5,0 out of 5
december 17, 2022

Super kwaliteit en top service! De kinderen hebben er echt van genoten!

Waanila

Best!

Rated 5,0 out of 5
december 17, 2022

Hartstikke fijne samenwerking! Alles werd netjes geleverd en neer gezet. Een fijne communicatie. Ideaal is dat het geleverd wordt en op gehaald zonder dat je er zelf naar hoeft om te kijken. Heel erg veel complimenten en de kinderen hebben van jong naar oud genoten! Heel erg bedankt 🙂

Demi

Geweldig!

Rated 5,0 out of 5
december 12, 2022

De play area & ballenbak waren niet te missen op het eerste verjaardagsfeestje van mijn zoontje. Wat hebben de kids ervan genoten!

Alles was nog mooier dan ik had verwacht.

Super fijne communicatie gehad met Chanita. Heel erg vriendelijk en meedenkend.

Dankjewel voor deze top ervaring!

Imane

In 1 woord GEWELDIG

Rated 5,0 out of 5
november 28, 2022

26 maart 2022 hebben ze bij de 1e verjaardag van onze dochter een geweldige complete setting geplaatst met alles erop en eraan. Dachten van te voren graag mee en paste de stickers aan naar het thema. Aankomende verjaardag huur ik graag weer de items! Zeker een aanrader.

Shirley

Eerste verjaardag!

Rated 4,0 out of 5
november 28, 2022

De kids hebben genoten van de speeltoestellen. Ik ben blij dat we de keuze hebben gemaakt deze aan te schaffen. Zeker aan te raden!

Shams

Fantastische 1e verjaardag!

Rated 5,0 out of 5
november 25, 2022

Het contact was top, komen op tijd en denken goed met je mee. Mijn dochter haar 1e verjaardag was echt super mede dankzij Ameezing events, alle kindjes hebben zich rijkelijk vermaakt en mijn dochter vond het fantastisch in de ballenbak! Heel erg bedankt dankzij jullie was deze dag onvergetelijk!

Francis van der Hurk

Fantastisch voor kleine kindjes!

Rated 5,0 out of 5
november 23, 2022

Mijn zoontje van 1 heeft een topdag gehad dankzij Ameezing Events. Hij kon lekker spelen in voor heb bekende omgeving met de kindjes van de familie om zich heen. Net een prive ballorig super leuk en Ameezing Events zet alles netjes neer en bouwt het ook weer af. Echt een aanrader.

Rachelle

Evyrae's 1ste verjaardag

Rated 4,0 out of 5
november 20, 2022

Echt een leuk idee. Er werd veel gebruik van gemaakt. Alleen veeel te duur!

Loes Hoonakker

Fantastisch!!

Rated 5,0 out of 5
november 20, 2022

Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben wij een speelpakket gehuurd en de kinderen vonden het geweldig! Wij als ouders hoefden niet bang te zijn dat de kinderen door het restaurant zouden rennen want ze hebben zich uren vermaakt ! Dit was het zeker waard en wij zullen Ameezing events zeker aanraden. Top service, ze zetten alles super snel en mooi neer en komen het na het feestje snel weer ophalen. Super lieve mensen! Onwijs bedankt voor het leuke feest wat we hebben kunnen geven door jullie xxx

Shadymae

Geweldig !

Rated 5,0 out of 5
november 5, 2022

Me zoontje heeft onwijs veel genoten van jullie ballenbad met glijbaan & playarea voor zijn 1 verjaardag was heel mooi gedaan en vooral de stickers met zijn naam erop maakte het af !!😘👏🏻 Mijn complimenten naar jullie 🥰🫶🏻

Natasja

Een top feest!

Rated 5,0 out of 5
oktober 24, 2022

Wat was dit goed geregeld, ze denken aan alles. Ze gaan pas weg wanneer het echt perfect staat. Spullen waren super mooi en schoon. Ze hadden leuke ideeën en foto’s voor de ballonnen decoratie, zodat we dit naar het bedrijf konden sturen die dit weer regelde, echt top! De kinderen hebben echt genoten en wij ook!

Dilara

Zeer tevredenheid

Rated 5,0 out of 5
oktober 23, 2022

Top service! Fijne communicatie en vooral superschone ballenbak!

Sheniva

Love love love!

Rated 5,0 out of 5
oktober 23, 2022

Loved the soft playarea and the ballpit for the 1st birthday of my son. Ameezing events is really ameeeeezing. Chanita is great to work with, fast in response and really friendly. We will definitely book with Ameezing events again!

Annamaria

Absoluut aan te raden!

Rated 4,0 out of 5
oktober 13, 2022

Ik had voor mijn zoontje (2 jaar) de springkussen en de glijbaan met ballenbak gehuurd. Hij en zijn vriendjes vonden het geweldig! Zowel oud als jong waren verbaasd dat dit allemaal mogelijk is in een binnenruimte.

Ook was ik zeer tevreden over de communicatie met de mensen van Ameezing events. Er wordt meegedacht en rekening gehouden met mijn wensen. Top service!

Naoual Özmen-Saouny